Dr Konstantinos Bourelakis     Dobar dan i dobro došli. Ovaj blog je nastao iz želje da ljudima približimo medicinu i male tajne dobrog zdravlja. Od početka rada naše ordinacije primećujemo da je većina ljudi, kako naših pacijenata, tako i prijatelja i poznanika uglavnom slabo obaveštena o važnim zdravstvenim temama, ali su uvek puni pitanja za nas i zainteresovani za to kako da unaprede svoje zdravlje. Takođe, primetili smo i da ih naši odgovori vrlo često iznenade, a uz to ih izuzetno obraduje što smo im sve objasnili na jednostavan, jasan način, bez teških latinskih izraza i zalaženja u komplikovane fiziološke i biohemijske procese u telu. Zato je logičan naredni korak bilo kreiranje bloga u kom bismo obradili neke interesantne teme, ponudili zdravstvene savete i objašnjenja koja svi lako mogu da usvoje i razumeju. A kada smo jednom nešto u potpunosti razumeli, onda je mnogo lakše to primeniti, jer znamo iz kojih razloga to radimo, kao i kakvu korist će naše telo od toga imati.

      Nakon ovog prvog posta u kom se upoznajemo (dalje detalje o našoj ordinaciji , cilju i uslugama ćete naći OVDE ) možete očekivati najrazličitije teme koje će Vam pomoći u očuvanju zdravlja, prevenciji raznih bolesti i dodatnoj pomoći u regulaciji već postojećih stanja, poboljšanju energije i td. Cilj nam je da naši čitaoci upoznaju neke osnovne stvari u vezi sa zdravljem, ishranom i pravilnim načinom života, da nauče kako da sve te savete što bolje primene ili prilagode svom trenutnom životu, steknu dobre navike i nauče nešto o svom organizmu. Želimo da podelimo sa Vama koliko je ljudski organizam savršeno napravljen i kako ga što duže takvim možemo održati.

      Još jednom Vam želimo dobrodošlicu, pratite nas, pitajte sve što Vas zanima i slobodno predložite teme koje bi za Vas bile interesantne.

Srdačno Vaš,

Dr med. Konstantinos Bourelakis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *