Privatna ordinacija Healthcare Consulting-dobro došli!

Dr Konstantinos Bourelakis

Dr med Konstantinos Bourelakis

      Dobro došli na internet prezentaciju privatne ordinacije Healthcare Consulting, čiji je vlasnik i osnivač dr med. Konstantinos Bourelakis. Naša ordinacija nudi usluge u oblasti zdravlja i medicine (opšta, integrativna i kvantna medicina) i predstavlja jedan moderan, udoban i odlično opremljen prostor koji Vam je na raspolaganju za sva pitanja koja se na bilo koji način tiču zdravlja u oblasti zdravlja.

      Smatramo da zdravlje nije privilegija, već potreba i pravo svakog čoveka, zato svim našim pacijentima obezbeđujemo najkvalitetniju uslugu uz najbolje metode klasične, tradicionalne i kvantne medicine, bilo da je u pitanju pregled, terapija ili konsultacija. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam je na raspolaganju kako bismo zajedno ostvarili najbolje rezultate u postizanju boljeg zdravlja i života.

      Posebno smo usmereni na pitanja koja se tiču smanjenja stresa, podizanja energije i imuniteta, uz pomoć aparata kvantne medicine , moderne grane medicine kojoj je put otvorio profesor Sergej Sitko . Takođe sarađujemo sa stručnjacima iz polja joge i pilatesa kako bismo našim pacijentima omogućili da svoje zdravlje unaprede i kroz fizičku aktivnost.