Kvantna medicina

      Kvantna medicina je najmodernija grana medicine koja se ubrzano razvija spajajući znanja i teoriju tradicionalne medicine sa savremenim aparatima zasnovanim na kvantnoj fizici. Pristupa čovekovom organizmu kao skupu elektromagnetnih zračenja. Frekvencija zdravih i obolelih organa se razlikuje, a zahvaljujući modernoj tehnologiji možemo izmeriti frekvencije u cilju dijagnostike, ali ih i korigovati u cilju terapije.

kvantna medicna

kvantna medicina

Kvantno-magnetna analiza

      Kvantna analiza tela je jednostavan, bezbolan i neinvazivni postupak u trajanju od samo jednog minuta kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma (stanje kardiovaskularnog, gastrointestinalnog i drugih sistema, organa, tkiva, hormona, vitamina, minerala i td).

Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT)

      Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT) je potpuno bezbolna savremena metoda zasnovana na drevnom znanju tradicionalne kineske medicine (akupunkture). Koristimo najmodernije aparate bez upotrebe akupunkturnih igala, sa jačim efektima i na ovaj način eliminišemo strah od igle i našim pacijentima nudimo prijatan tretman, idealan za one koji su do sada izbegavali tradicionalnu akupunkturu.

Termodijagnostika

      Termodijagnostika je jedna od modernih metoda koje naši pacijenti izuzetno vole, jer je bezopasna, bezbolna , kratkotrajna i bez kontraindikacija. Radi po principu registrovanja temperaturnih promena različitih delova tela, koje ukazuju na akutna ili hronična oboljenja.