O ordinaciji

Ordinacija opšte, integrativne i kvantne medicine Healthcare Consulting osnovana je 2011. godine u Beogradu sa cijem da osim uobičajenih lekarskih usluga, ponudi svima i opšte savete po pitanju zdravog života i ishrane.

izgled privatne ordinacije Healthcareconsulting

Healthcare Consulting

      Smešteni smo u samom centru Beograda , radi što lakšeg pristupa, a našim pacijentima obezbeđujemo izuzetnu stručnost, potpunu posvećenost i profesionalizam. Smatramo da dužnost lekara nije samo da leči ljude kada su bolesni, već i da bude dostupan za konsultacije po svim pitanjima koja se na bilo koji način tiču zdravlja (kako uklopiti zdrav režim ishrane u život ispunjen obavezama, kako smanjiti stres i napetost kojima smo svakodnevno izloženi i kako pre svega očuvati zdravlje, umesto što ga popravljamo kad je jednom već narušeno).

      Posebno smo usmereni na rešavanje problema iz oblasti stresa, nedostatka energije i podizanja imuniteta. Budući da savremeni čovek živi veoma brzo i pod stalnim stresom, prepoznali smo njegovu potrebu za stručnom pomoći u borbi protiv stresa i nedostatka energije. Ljudi često osećaju slabost, „isceđenost“ i umor, koji nemaju neki patološki uzrok, već su posledica načina života. Nedostatak energije, stalan stres i pad imuniteta ostavljaju na naše telo unutrašnje, ali i spoljašnje posledice. Zato smo se potrudili da za naše pacijente stvorimo uslove u kojima će moći da se sa ovakvom vrstom problema izbore, „napune baterije“ i povrate balans u životu. Takođe im omogućavamo da ublaže i spoljašnje posledice koje napor i stres ostavljaju na kožu, lice i telo i na ovaj način ostvare i svoje estetske potrebe.

      Našim pacijentima obezbeđujemo prijatnu atmosferu, bez uobičajenog straha koji prati posetu lekaru, kao i stručne savete u vezi sa zdravljem, ishranom i postizanjem ravnoteže u životu. Holistički pristup pitanjima koja se tiču zdravlja, energije, ali i estetike, uz prilagođavanje pristupa svakom pacijentu pojedinačno, pruža nam mogućnost da Vam pomognemo da revitalizujete telo i um i doživite duboku starost uz lep izgled.

Za dodatne informacije preporučujemo da pročitate naše sledeće tekstove: