Zdravstveni programi

      Naša ordinacija nudi najrazličitije zdravstvene i estetske programe, prilagođene potrebama svakog pacijenta.

Antistres program

      Ovaj program namenjen je svima onima koji su pod akutnim ili hroničnim stresom. Stres je nešto sa čim se svi suočavamo u modernom vremenu u kom živimo brzo, imamo mnogo briga i neprijatnosti, pa je ujedno i najčešći uzrok mnogih oboljenja. Naš antistres program osmišljen je sa ciljem da pacijentima pomogne da se izbore sa stresom i nauče da ga stave pod kontrolu.

Program tonifikacije organizma

      Ovaj program nam omogućava da dopunimo energiju koju gubimo tokom dana i omogućava svakoj osobi koja se oseća umorno usled preintenzivnog načina života da dobije dodatni priliv energije i samopouzdanja. Idealan je za one koji se stalno osećaju slabo, umorno i „isceđeno“.

zdravstveni programi

zdravstveni programi

Program podizanja imuniteta

      Imunitet je nešto na šta ljudi najčešće ne obraćaju pažnju, a zapravo pad imuniteta uvek prethodi nekoj bolesti. Takođe kada Vam se dešava da ste često bolesni, imate utisak kao da se virusi „lepe“ na vas, često se osećate malaksali ili dobijate herpes na usni, krivac je opet imunitet. Našim pacijentima nudimo program podizanja imuniteta i poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja.

Estetski program

      Briga i stres koje doživljavamo u životu ostavljaju traga i na našem telu, licu i koži. Prepoznajući potrebu pacijenata da osim izlečenja od određenih oboljenja uklone i tragove koje su im ova stanja ostavila, sem zdravstvenih programa nudimo i estetski program, koji prilagođavamo svakom pojedinačno sa ciljem ublažavanja bora ili ožiljaka ili kako bismo pospešili regulisanje telesne težine.